malzemeler:
yarim su bardagi yogurt
yarim su bardagi süt
yarim su bardagi su
yarim su bardagi siviyag
1 yumurta
tuz
3 yufka
yarim paket fiyonk (kelebek) makarna
Lor peyniri (sevdiginiz herhangi bir peynir)
Yapilisi;
Öncelikle makarnamizi hasliyoruz.
Yogurt,sut,su,siviyag ve yumurtayi biraz tuz ekleyerek cirpiyoruz.
Tepsimizi yaglayip yufkanin yarisini döseyelim.ustune sosumuzdan gezdirelim ve hasladigimiz  makarnalari yufkanin uzerine esit miktarda dagitalim.ayni sekilde makarnalarin ustune peyniride gezdirelim.kalan yufkalarida ustune koyup sosun kalaninida gezdirdikten sonra 200 derece önceden isitilmis firinda pismeye birakalim.afiyet olsunnn.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.