Malzemeler:
3 Adet Çin Makarnası
3 Çorba kaşığı Sıvıyağ
1 Diş Sarımsak
1 Adet Kuru Soğan
2 Adet Tavuk But
10 Adet Kültür Mantarı
1 Fincan Soya Sosu
Yeteri kadar Dolmalık Kırmızı Biber
Yeteri kadar Dolmalık Yeşil Biber
1 Tatlı kaşığı Bal
1 Çay Kaşığı Toz Biber


Hazırlanışı:

Bir tatlı kaşığı tuz eklenmiş kaynar suyun içine Çin makarnalarını atın ve 7 dakika haşlayın. Süzdürün.
Wok tavaya (başka bir teflon tava olabilir) sıvı yağı koyun ve kızınca, doğranmış tavukları atın. Beyazlaşana kadar kızartın.
Piyazlık doğranmış kuru soğanı ekleyin ve bir kaç saniye alt-üst edin.
Çekirdekleri çıkarılmış ve ince uzun doğranmış biberleri de tavaya ekleyin.
Mantarları dilimleyin ve sarımsakla beraber tavaya ekleyip biraz kavurun.
En son olarak soya sosunu, balı ve kırmızı biberi koyun ve hepsini biraz pişirin, ama pek fazla değil.
Süzdürdüğünüz makarnaları da ekleyin, sos heryere bulaşana kadar karıştırın ve servis yapın.


Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.