Malzemeler: 
4 adet patlıcan
2 adet havuç
2 adet kabak
4 adet kırmızı kapya biber
1su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Patlıcanları yıkayıp alacalı soyduktansonra bütün olarak kızartın. Havuç, kabak ve biberleri temizledikten sonra jülyen doğrayın ve üzerine hafifçe tuz serpip ovalayın. Kızaran patlıcanların ortasını bir bıçak yardımıyla açın ve sebzeleri içine doldurun. Önceden ısıltılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırıp peynir eriyip kızarana kadar yaklaşık  10 dakika fırında pişirin. Sıcak veya ılık servis  yapın.(4 Kişilik)

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.