Malzemeler :
2 ekmek hamuru
1 yumurta
1 çay bardağı yoğurt
aldığı kadar un 

Ekmek hamuru ve diğer malzemeler karıştırılıp yoğurulur. En az 20 dakikadinlendirilir. 

Üst malzeme:
2 yemek kaşığı salça
kekik
istenilen miktarda;sucuk,sosis,dil peyniri,domates,çarliston biber,siyah ve yeşil zeytin
en az 1 su bardağı taze kaşar rendesi

Hazırlanışı:
Tepsiye hamur yayılır( mini fırın tepsisi ile 2 tepsi hazırlanıyor) salçayı açmak için çok az sulandırılır ve kekikle karıştırılır. Bu karışım hamurun üzerine yayılır. üstüne taze kaşar rendesinin yarısı serpiştirilir. diğer malzemeler istenilen sıraya göre yerleştirilir ve en üste kaşarın kalanı serpilir. 200 derecede 20-25 dakika pişirilir. ( 4 kişilik)
Afiyetler olsun.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.