Malzemeler:
2 Adet Kereviz
1 Adet Limonun Suyu
6 Yemek kaşığı Mayonez
Kararında Tuz 

Süsü İçin: Kararında Maydanoz, Turp, Zeytin  



Hazırlanışı: Kerevizler talaş bırakmadan soyulur. Rendenin orta incelikteki kısmı ile rendelenir. Tuz ve limon suyu katılır. Mayonez ilave edilip hafifçe karıştırılır. Servis tabağına alınıp üzeri zeytin, kırmızı turp, turşu ve maydanoz yaprakları ile süslenir.

Not: Rendelenmiş kerevize, mayonezle birlikte 1-2 kaşık şekersiz çiğ süt kaymağı (krem şanti) katılırsa daha nefis olur.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.