2 paket yulaflı bisküvi
125 gram tereyağ
Kelepçeli pasta kalıbı
1 paket vanilya
450 gram labne peyniri
1 su bardğı tozşeker
3 adet yumurta
1 adet limon rendesi
Üzeri için;
300 gram taze çilek
Hazırlanışı:
Tereyağını benmari usulü eritin.Yulaflı bisküvileri
Kremasını hazırlarken buzdolabında soğumaya bırakın.
Labne peynirini, toz şekeri, yumurtaları ve limon rendesini bir kaseye koyup mikserle güzelce çırpın.
Bu karışımı buzdolabında beklettğiniz bisküvi hamurunun üzerine dökün. Kalıbı genişçe ve derin başka bir tepsiye koyup yarıya
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Yorum Gönder