Malzemeler:
8 adet beyaz soğan
150 gr tereyağı
1 litre tavuk veya et suyu
1 tatlı kaşığı kekik
Baget ekmek
Karabiber
tuz
toz kırmızıbiber
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi





Hazırlanışı:
Soğanları piyazlık olarak doğrayın,geniş bir tencerede tereyağını eritin,soğanları bu tencereye alarak pembeleşinceye kadar kavurun. Soğanları kavururken içerisine 1 tatlı kaşığı kekiğide atın. Ardından,soğanlar iyice kavrulduktan sonra et suyunu,karabiberi ve tuzu ilave ederek ve pişmeye bırakın. Diğer taraftan baget ekmeklerini küp küp doğrayın.Teflon bir tavada ekmekleri arkalı önlü kızartın. Çorbayı tek kişilik fırın kaplarına paylaştırın.Kaselerin üzerine kızartmış olduğunuz ekmekleride paylaştırın. Kaselerin üzerini rendelenmiş kaşar peyniri ile kaplayın.Çorba kaselerini fırına koyup,kaşarlar eriyip hafif kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.