Malzemeler:
2 Adet Defne Yaprağı
1 Litre Et Suyu
3 Adet Kırmızı Soğan
1 Çorba Kaşığı Nar Ekşisi
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
2 Çorba Kaşığı Un
Kararında Karabiber, Tuz 

Süsü İçin: Kararında Kızarmış Ekmek Parçaları
 
Hazırlanışı: Soğanları ince halkalar halinde keserek düdüklü tenceremize koyalım. Tereyağını ilave edip kapağı açık olarak soğanlar şeffaflaşıncaya kadar çevirelim. Un ile yarım bardak soğuk suyu iyice karıştırıp et suyuna ilave edelim. Et suyu, defneyaprağı, nar ekşisi, tuz ve karabiberi düdüklü tenceremize ekledikten sonra kapağını kapatarak soğanlar yumuşayıncaya kadar 10-15 dakika kadar pişirelim. Kenarları alınmış tost ekmeklerinin üzerine, kaşar peyniri dilimleri yerleştirip fırında kızartalım. Kâselere bölüştürdüğümüz çorbamızın üzerine, kaşarlı ekmekleri koyup servis yapalım.

Not: A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 Vitaminlerini içermektedir.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.