Malzemeler:
300 gran brokoli
300 gram karnıbahar
adet soğan
1tatlı kaşığı tuz

Başamel Sos İçin:
2 bardak süt
2 yemek kaşığı un
çay kaşığı karabiber
50 gram Rachlette Peyniri
50 gram tereyağ



Hazırlanışı:
Karnıbahar ve brokolileri küçük parçalara ayırarak suda haşlayın.Haşlama suyuna 1 adet bütün soğan koyun.Bu soğanı daha sonra atın.
Başamel sos için; bir tencereye tereyağ koyun üzerine unu atarak 2-3 dakika kavurun,Daha sonra sırası ile sütü,karabiberi,tuzu ekleyin koyulaşınca ocağın altını kapatın.Haşlanan Brokoli ve karnıbaharları tek porsiyonluk fırın kaplarına paylaştırın.Üzerine sostanda dökün ve Rachlette Peyniri parçalarından serpiştirin.Fırında 30-35 dakika pişirin.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.