Malzemeler:
2 Adet Kuru Soğan
1 Adet Elma
1 Adet Havuç
2 Çorba kaşığı Sıvıyağ
1 Fincan Un
1 Çorba kaşığı Köri
5 Su Bardağı Etsuyu
1 Çay Kaşığı Limon Suyu
4 Dal Maydanoz
Yeteri kadar Tuz
1 Çay Kaşığı Karabiber


Hazırlanışı:
Soğan, elma ve havucu soyup küçük küpler halinde doğrayın.
Sıvıyağı kızdırıp soğan, elma ve havucu 5 dakika kavurun.
Un ve köriyi ekleyip karıştırarak birkaç dakika pişirin.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın.
Limon suyu, tuz ve karabiberi ekleyip 40 dakika pişirin.
Çorbayı blenderle ezip, tekrar ısıtın.
Maydanozla süsleyip servis yapın.


Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.