Malzemeler
8-10 adet baklava yufkasi
1 su bardagi dövülmüş findik ici
Yarim su bardagi seker
üzeri icin
1yk margarin
1yk siviyag
Yapilisi;
findik ve sekeri bir kapta karistiriyoruz.ardindan yufkalarimizi tezgaha serip findik karisimindan heryere esit miktarda  dagitiyoruz.yufkayi oklavaya doladiktan sonra her iki ucundan sıkıstırıyoruz Ve büzgü seklini verip yagladigimiz tepsimize diziyoruz.Bütün yufkalara ayni islemi uyguladiktan sonra firini 220 dereye ayarlayip isitiyoruz.Margarin ve siviyagida kizdirdiktan sonra tatlilarimizin üzerine gezdirip firina veriyoruz.kizarana kadar pisiriyoruz. Afiyet Olsun ...

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.