Malzemeler;
3 yemek kasigi tepeleme un 
1 yemek kasigi tereyagi
1 yemek kasigi nişasta
7 yemek kasigi toz şeker
1 litre süt
1 paket vanilin
Yapilisi;
Tereyagini eritip unu bir kac dakika kavuruyoruz.Sutu dokmeden hemen once nisastayida ekliyoruz ve yavas yavas sutu ilave ediyoruz.topak topak olursada(ki benimki her seferinde olur ) blendirdan yardim aliyoruz.Ardindan seker ve vanilyayida ekleyip uzeri goz goz olana dek surekli karistirarak pisiriyoruz.Islatilmis bir kaba dokerseniz tavuk gogsunu cikarmasi daha kolay olur.Soguduktan sonra uzerine tarcin ve findik serpip servis edebilirsiniz.Afiyet Olsun...

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.