Malzemeler:
adet taze limon
1 orta boy salatalık (soyulmuş, ince doğranmış)
1 adet kırmızı soğan (ince soğan)
2 çorba kaşığı salantro (kıyılmış)
çay kaşığı limon suyu
2 çay kaşığı limon kabuğu (rendelenmiş)
1 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı Nestea
1/4 çay kaşığı kimyon
3/4 çay kaşığı toz şeker
1 adet tavuk göğüs eti
1 çay kaşığı kanola yağı


Hazırlanışı:
Küçük bir kase içerisinde salatalık,soğan,salantro,limon suyu,limon kabuğu rendesi ve tuzu karıştırın.Daha sonra yine küçük bir kasede kimyon,toz şeker ve nesteayi karıştırın.Tavuk göğüs etlerini parçalara bölerek nesteali karışım ile ovun. Bir tavada kanola yağı ile birlikte marine edilmiş bu tavukları nar gibi kızarana kadar arkalı önlü pişirin.Servis yaparken  ilk başta hazırlamış olduğunuz salatalıklı sostan üzerlerine dökün.Afiyet olsun..


Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.