Mantarlı Spagetti Tarifi
Malzemeler:
1 Su bardağı Bezelye
400 Gr Mantar
Yarım Demet Maydanoz
Yarım Paket Spagetti Makarna
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
Kararında Karabiber, Kırmızı Pul Biber, Tuz
Hazırlanışı: Spagettiyi kaynamakta olan tuzlu suda, üzerinde belirtilen süre kadar haşlanmaya bırakın. Diğer taraftan bezelyeleri haşlayıp süzün. Tereyağı ve zeytinyağını bir tavaya alıp, üzerine temizleyip dilimlediğiniz mantarları ekleyin. Hiç karıştırmadan 10 dakika pişirin ve bezelyeleri ilave edin. Daha sonra kıyılmış maydanoz, pulbiber, karabiber ve tuz ekleyip 5 dakika daha pişirin. Haşlanan makarnayı süzüp servis tabağına alın. Mantarlı karışımı üzerine dökerek servis yapın.
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Yorum Gönder