Kırmızı Biber Közlemesi Tarifi
Malzemeler:
10 Adet Kırmızı Biber
4 Diş Sarımsak
6 Çorba Kaşığı Sirke
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
Kararında Tuz
Süsü İçin:
1 Tutam Maydanoz
Hazırlanışı: Bıçak ucu ile gelişi güzel deldiğimiz biberleri fırının ızgara işlevini kullanarak közleyelim. Kabuklarını soyup çekirdeklerini temizlediğimiz biberleri, ufak parçalara bölerek salata tabağımıza koyalım. Sarımsak, tuz, sirke ve zeytinyağını blenderde çekelim. Hazırladığımız sosu, közlenmiş biberlerin üzerine döküp karıştırdıktan sonra maydanoz ile süsleyip servis yapalım.
Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Yorum Gönder