Sabah kahvaltılarınız ve ara öğünleriniz için vitamin ve lif deposu; yoğurtlu, ballı, yulaflı meyve salatası tarifi 



Malzemeler:
1 adet elma
1 adet kivi
2 adet mandalina
10 adet çilek
4 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bal
4 yemek kaşığı yulaf ezmesi




Hazırlanışı:
Meyveleri yıkayıp kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın.
Kâselerin tabanına birer yemek kaşığı yulaf ezmesi ve yoğurt koyun.
Üzerini meyvelerle kaplayın.
Meyvelerin üzerine bir yemek kaşığı bal dökün.
Yulaf ezmesi, yoğurt, meyve, bal işlemlerini tekrarlayın.
Buzdolabında 15 dakika bekletip servis yapın.
Afiyet olsun.







Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.