Malzemeler:
250 Gram Tavuk Budu
3 Adet Biber
3 Adet Domates
3 Diş Sarımsak
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Kırmızı Biberli Tuz
10 Adet Lavaş
1 Tutam Yeşil Soğan
1 Tutam Maydanoz
Taze Kekik
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Kimyon

Hazırlanışı:
Tavuğu küp küp doğrayın. Tavaya yağ döküp kavurun.
Soğanı, sarımsağı, domatesi, biberi ve yeşil soğanı doğrayın.
Tavuğun üzerine soğanı ve sarımsağı ilave edip kavurmaya devam edin.
Domatesi ekleyin ve karıştırın.
Sırasıyla biberi, yeşil soğanı, taze kekiği tavaya ilave edin. Biberli tuzu dökün.
Baharatlarını da atıp biraz daha karıştırın ve altını kapatın.
Altını kapattıktan sonra doğranmış maydanozu dökün ve karıştırın.
Lavaşları açıp tantuniyi hepsine paylaştırın ve dürüm şeklinde sarın.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.