Malzemeler:
8 bardak et suyu
1 büyük soğan
1 büyük pancar
100 gram lahana
1 büyük patates
1 büyük kereviz
1 büyük domates
1 çorba kaşığı margarin
Yarım demet maydanoz
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı toz şeker
Yarım bardak ekşi krema
Tuz



Hazırlanışı:
Pancarın kabuğunu soyup kibrit çöpü gibi doğrayın.
Buna dövülmüş sarımsağı ilave edip bir tarafa bırakın.
Bir tavaya margarini koyup kızdırın. Çentilmiş Soğanı ilave edip öldürün.
Kabukları soyulmuş, küçük doğranmış domatesi ve pancarları katıp kavurmaya devam edin.
Sonra bunları bir tencereye aktarıp küçük doğranmış kereviz ve patates ile birlikte et suyunu toz şekeri, tuzu, incecik kıyılmış lahanyı ve maydanozu demet halinde sonra olduğu gibi çıkarmak üzere koyup pişmeye oturtun. Hepsi piştikten sonra maydanoz demeti çıkarılmalı ve çiğ krema ilave edilip servis yapılmalıdır.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.