Malzemeler:
2 paket petibör bisküvi
2 paket puding
Krem şanti
Süt
Kakao
3 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı neskafe

Hazırlanışı:
Tepsiye bir kat pötibör dizilir. 400 ml süt, şeker, kahve karıştırıp petibör ıslatılır.
2 paket pudingi 1 litre sütle pişiririz. Bir kat daha pötibör ve üzerine pudingin yarısını yayarız, üzerine petibör ve şekerli sütlü kahve ile bu katı da ıslatırız. Geri kalan pudingi de koyarız ve biraz soğuması bekleriz.
Krem şantiyi 200 ml sütle hazırlayıp pastamızın üstünü kaplarız, kakao ile süsleriz.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.