Malzemeler:
100 Gram Kıyma
1 Su Bardağı Buğday
2 Su Bardağı Yoğurt
1 Çorba kaşığı Un
1 Adet Etsuyu Tableti
1 Su Bardağı Su
Yarım Demet Maydanoz
1 Çorba kaşığı Tereyağı
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Karabiber

Hazırlanışı:
Buğdayı tencerede haşlayın. Kıymayı tuz ve karabiberle yoğurup, elinizle ufak toplar yapın.
Haşlanmış buğdaya köfteleri ekleyin.
Yoğurt, un, et suyu tableti ve suyu bir kapta iyice çırpın.
Buğday ve köfteli karışıma ekleyip karıştırın.
Tereyağında çevirdiğiniz naneyi üzerine gezdirip sıcak servis yapın.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.