Malzemeler:
1 Çorba kaşığı Zeytin Yağı
1 Adet Kuru Soğan
1 Adet Havuç
4 Diş Sarımsak
1 Adet Kırmızı Biber
8 Fincan Tavuk Suyu
750 Gram Domates
2 Fincan Su
1 Adet Lahana
Yarım Çay Kaşığı Pulbiber
Yeteri kadar Tuz
Yeteri kadar Karabiber

Hazırlanışı:
Orta ateşte tencereyi ısıtın. Yağı ve soğanı ekleyin. 5 dakika pişirin.
Havuç, sarımsak, kırmızı biberi katıp yumuşayana kadar pişirin.
Tercih ettiğiniz et yada tavuk suyunu, domatesi, suyu ve lahanayı ekleyin.
Ağzı açık şekilde 20 dakika daha kaynatın. Tuz, biber, zevkinize göre diğer baharatları ekleyin.
Çorbaların üstüne biraz küçük küçük kıyılmış maydanoz ekleyerek süsleyin ve tatlandırın.

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.

Yorum Gönder

tabsrecent/pasta-tarifleri,borek-tarifleri,kek-tarifleri
Blogger tarafından desteklenmektedir.